Breathwork

Breathwork är egentligen ett samlingsnamn för ett flertal olika andningsövningar med syfte att förbättra välbefinnandet, men oftast menas en aktiv rytmisk andning där du under sessionen mestadels andas in och ut genom munnen.

Den breathwork som jag erbjuder är en lugn och effektfull form där du gradvis, i din egen takt, släpper på stress, spänningar, stagnerad energi och begränsande tankar som tar kraft och håller dig tillbaka. Avslappning, närvaro och trygghet är bärande delar i breathwork-sessionen som hjälper dig att fördjupa relationen och närvaron med dig själv, ditt andetag och din kropp.

När du kommer kan du varva ner framför brasan. Vi inleder tillsammans med att jag varsamt leder dig i en sittande avslappning med musik och mjuka rörelser. Avslappningen fortsätter liggandes bekvämt på madrass, med filt och kanske ögonkudde och övergår sedan till den aktiva andningen.

Den aktiva delen avslutas med en djup och underbart skön vila och återhämtning, där du också kan uppleva en större klarhet i den du är är, vad du behöver och vill.
Vi avrundar kvällen med att dricka te tillsammans.

Du kan också boka enskild breathwork-session:
Kostnad 750 kr/gång (2000 kr för 3 ggr)
För dig vill ha enskild andningscoachning, om du är gravid eller har epilepsi erbjuds enskild breathwork-session.

Ju fler gånger du utövar breathwork, ju mer effektfullt.
Det är en en omställning att komma in i sättet att andas och samtidigt slappna av under sessionen. Jag rekommenderar tre sessioner och uppåt för god effektfullhet, men även en session upplevs ofta kraftfull.

Breathwork i grupp:
Vårerbjudande, kostnad 200 kr/gång (ordinarie kostnad 300 kr/gång).
Onsdag 22/3 kl.18.30-20.30 FULLBOKAT
Måndag 27/3 kl.18.30-20.30 FULLBOKAT
Måndag 3/4 kl.18.30-20.30 fåtal platser kvar
Onsdag 12/4 kl.18.30-20.30
Måndag 17/4 kl.18.30-20.30

Bokning:
https://www.bokadirekt.se/places/christinas-andrum-50747 så får du all information du behöver och allt är klart på en gång.
Du kan också boka via meddelande eller sms och jag besvarar detta så snart jag har möjlighet.


%d bloggare gillar detta: