Breathwork

Breathwork är egentligen ett samlingsnamn för ett flertal olika andningsövningar med syfte att förbättra välbefinnandet, men oftast menas en aktiv rytmisk andning där du under sessionen andas in och ut genom munnen och aktiverar både det sympatiska och det parasympatiska lugnande nervsystemet (kroppens gas och broms).

Den breathwork som jag erbjuder är en lugn och effektfull form där du gradvis, i din egen takt, släpper på stress, spänningar, stagnerad energi och begränsande tankar som tar kraft och håller dig tillbaka. Trygghet, avslappning och närvaro är bärande delar i breathwork-sessionen som hjälper dig att fördjupa relationen och närvaron med dig själv, ditt andetag och din kropp.

När du kommer kan du varva ner framför brasan, kanske med en kopp te. Sen inleder vi tillsammans med att jag varsamt leder dig i en sittande avslappning med musik och mjuka rörelser. Avslappningen fortsätter liggandes bekvämt på madrass, med filt och kanske ögonkudde och övergår sedan till den aktiva andningen.
Jag vägleder dig att lager för lager, lite som att skala en lök, släppa på det som inte längre är hjälpsamt och ge plats för det som du vill uppleva mer av; kanske mer energi, närvaro, inre stillhet, tillit, med ork för kärlek, nyfikenhet och mod.

Den aktiva delen avslutas med en djup och underbart skön vila och återhämtning, där du också kan uppleva en större klarhet i den du är är, vad du behöver och vill.

Du kan använda friskvårdsbidrag.
För dig som är gravid eller har epilepsi välkomnar jag till en enskild breathwork-session, alternativt till Andrum som också innehåller avslappning, andning, närvaro och mjuka rörelser.

Måndag 6/3 kl.18.30 PROVA PÅ Breathwork i Psykisk Hälsaveckan
(ca 1,5-2 timmar) INGEN KOSTNAD
Max 8 deltagare. Välkommen att boka din plats.

%d bloggare gillar detta: